Variation in tocopherol content in Italian virgin olive oils
Lo Curto S, Dugo G, Mondello L, Errante G, Russo MT
ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE,
Issue: 2
2001,
Pagine: 221-228,
ISSN: 1120-1770 ,
Volume: 13
Determination of the polyphenolic content in Sicilian red wines of protected geographical indication
Dugo G., Dugo P., Vilasi F., Magnisi R., Mondello L., La Torre G. L.
ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE,
Issue: 4
2006,
Pagine: 409-422,
ISSN: 1120-1770 ,
Volume: 18
Carotenoid profile of sweet orange and mandarin essential oils
Bonaccorsi I, Verzera A, Trozzi A, Zappala M, Dugo P, Mondello L
ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE,
Issue: 1
2003,
Pagine: 133-139,
ISSN: 1120-1770 ,
Volume: 15
Cyanidin-3-(6 ”-malonyl)-beta-glucoside. One of the major anthocyanins in blood orange juice
Maccarone E, Rapisarda P, Fanella F, Arena E, Mondello L
ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE,
Issue: 4
1998,
Pagine: 367-372,
ISSN: 1120-1770 ,
Volume: 10
Chemical and physico-chemical parameters and composition of the aromatic fraction of limoncello
Dugo P, Russo M, Mondello L, Dugo G, Postorino S, Carnacini A
ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE,
Issue: 3
2000,
Pagine: 343-351,
ISSN: 1120-1770 ,
Volume: 12
Extraction technology and lemon oil composition
Verzera A, Dugo P, Mondello L, Trozzi A, Cotroneo A
ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE,
Issue: 4
1999,
Pagine: 361-370,
ISSN: 1120-1770 ,
Volume: 11
Food Analytical Methods pubblica articoli originali, reviews e note / o lo stato-of-the-art metodi o problemi analitici da risolvere, così come miglioramenti significativi o interessanti applicazioni ai metodi esistenti.
“Journal Essential Oil Research (JEOR) è la principale rivista per la pubblicazione di risultati scientifici attinenti l’analisi degli oil essenziali. (altro…)
Journal of Separation Science
The Journal of Separation Science (JSS) is the most comprehensive source in separation science, (altro…)
Centro di Scienza delle Separazioni
Il Centro Mediterraneo di Formazione in Scienze della Separazione è fondato a Messina il 24 Giugno 2005, (altro…)