Collaborazioni

Collaborazioni Scientifiche

– School of Chemistry, University of Leeds, Leeds, U.K.
– Virginia Tech, Department of Chemistry, University of Blacksburg, VA, U.S.A.
– Department of Applied Chemistry, RMIT University, Melbourne, Australia.
– Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT), Melbourne, Australia.
– Univerzita Pardubice, Pardubice, Czech Republic.
– Research Institute for Chromatography, Kortrijk, Belgio
– Dipartimento di Scienza e Tecnologia del Farmaco, Università di Torino.
– Dipartimento di Scienze degli Alimenti, Università di Udine.
– C.N.R., Roma.
– Dipartimento di Chimica, Roma.
– Shimadzu Corporation, Kyoto, Giappone.
– Sigma-Aldrich/Supelco, Bellefonte, PA, USA
– Firmenich SA, Ginevra, Svizzera.
– L’Orèal, Parigi.
– Enrico Giotti S.P.A., Essenze e aromi per alimenti, Scandicci (FI).
– Avantech Group S.r.l., Angri (SA).